El rànquing “ocult” de Saül Gordillo: els periodistes més influents

ranking

Saül Gordillo (@saulgordillo) ha actualitzat el popular rànquing dels periodistes i comunicadors més seguits a Twitter, que ja inclou 565 professionals. A partir de les dades del rànquing, que ordena els perfils de twitter de major a menor nombre de seguidors, hem fet la llista dels 20 professionals amb més influència social segons l’índex Klout.

Una primera evidència és que Andreu Buenafuente (@Buenafuente) no solament encapçala la llista per nombre de seguidors, sinó que també és el periodista més “influent”, amb un Klout score de 81 punts. La novetat és Vicent Partal (@vpartal), situat en el lloc número 57 per nombre de seguidors, que s’enfila fins el segon lloc absolut pel criteri d’influència social, amb 80 punts. Jordi Évole (@jordievole) manté el tercer lloc en les dues llistes.

És interessant el cas de la freelance Susanna Ginesta (@sginesta), força influent entre els seus seguidors: tot i que està situada en el lloc 523 del rànquing del Saül Gordillo, si ens fixem en la puntuació Klout puja fins el dissetè lloc, amb un score de 71 punts. Finalment, i que em perdonin, Toni Soler (@soler_toni) i Pilar Rahola (@RaholaOficial) “empaten” en influència.

One thought on “El rànquing “ocult” de Saül Gordillo: els periodistes més influents”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s