Guia per sobreviure en el món dels blogs

1481863460.01._SX140_SY224_SCLZZZZZZZ_

Donar un cop d’ull a “The Blogger’s Survival Guide” és un bon començament per introduir-se en el món dels blogs. El llibre va sortir la primavera de 2013, però de moment ha resistit bé el pas del temps.

El títol no li fa justícia, perquè el text de Lexie Lane i Becky McNeer va molt més enllà del que es podria esperar d’una guia o d’un llibre tutorial sobre el món digital amb un títol com aquest. Les dues autores no es limiten només a donar els consells bàsics per als blocaires principiants, sinó que aprofundeixen en tots els aspectes que cal tenir en compte perquè els blogs siguin al més “professionals” possible.

Més que una guia de supervivència, “The Blogger’s Survival Guide” és un master sobre el blogging. Un fenomen que s’ha escampat ràpidament per tot el món i que, 1) creix paral·lelament a les xarxes socials, 2) les complementa i se’n serveix, i 3) competeix, almenys en teoria, amb el periodisme professional.

Si teniu l’oportunitat d’aconseguir una còpia del llibre, no la desaprofiteu. La vida útil de “The Blogger’s Survival Guide” forçosament serà breu, a causa de la ràpida evolució de tot el que es produeix al voltant d’internet. Aviat haurà passat de moda, però probablement continuarà sent una bona guia de consulta i un bon model de llibre de suport per a aprendre noves habilitats. Perquè Lane i McNeer no solament hi entenen de blogs: també saben fer les coses ben fetes i estructurar correctament un llibre de formació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s